Home
Home
Zoekertjes
Zoekertjes
Directory
Index
Handy
Handy
Hotel booking
Hotels
Nieuws
Nieuws
Shopping
SB Shops
Weer
Weer
Beltonen
TV
Kies uw krant:
  Favorits BookMark! Make Search Belgium Your Home Page
NL |  FR |  EN
Het Nieuwsblad : NB
» Vermijd deze 6 fouten bij het kopen van een huis:

Een huis kopen is één van de grootste beslissingen die je maakt in je leven. Je hoopt dan ook dat alles goed verloopt en wil koste wat het kost fouten vermijden. Wij lijsten alvast 6 veelvoorkomende fouten op, zodat jij ze niet hoeft te maken.

» Ook Amerikaanse Senaat stemt in met hulppakket voor Oekraïne:

Na het Huis van Afgevaardigden heeft ook de Amerikaanse Senaat dinsdag het wetsvoorstel goedgekeurd rond een langverwacht hulppakket voor Oekraïne van 61 miljard dollar, waarvan het merendeel dient om de oorlog tegen de Russische agressor te financieren. De VS willen deze week nog nieuwe wapens naar Oekraïne sturen.

» Trump gaat voor miljard dollar aan extra aandelen krijgen van zijn mediagroep:

De Amerikaanse voormalige president Donald Trump gaat miljoenen extra aandelen krijgen van zijn mediagroep, ter waarde van meer dan een miljard dollar volgens de huidige koers.

» “Er is een wetmatigheid die bij de overheidsdiensten maar niet doordringt. Focus u op de grote vissen, niet op de kleine garnalen” :

Duurzaam, emissievrij, klimaatneutraal. Het zijn maar een paar begrippen die door bedrijven vaak misbruikt worden. Greenwashing heet dat. Het is noodzakelijk dat ertegen wordt opgetreden. Alleen slaagt de ambtenarij erin om altijd op de verkeerde doelen te schieten.

» Voor het zevende grote toernooi op een rij geen Belgische ref op EK in Duitsland: “Maar we kijken positief naar de toekomst, ons doel is het EK 2028”:

Op het EK 2024 in Duitsland zal er voor het zevende grote toernooi op een rij geen Belgische scheidsrechter aanwezig zijn. Zo blijft huidig scheidsrechtersbaas Frank De Bleeckere op het WK 2010 de laatste Belg die floot op een groot toernooi, al maakt hij zich geen zorgen.

» Een klinkende prestatie: deelnemer aan Londense marathon proeft onderweg 25 glazen wijn en zamelt zo al 17.000 euro in:

Lopers verkleed als een Teletubbie, een ananas of een zonnebloem, dat hadden ze wel al eerder gezien bij de London Marathon. Maar een deelnemer die onderweg om de mijl een glas wijn proeft, daar zullen ze zelfs in de Britse hoofdstad toch vreemd van hebben opgekeken. Tom Gilbey ging de uitdaging aan en zamelde zo al 17.000 euro in voor het goede doel.

» Opmerkelijk voorstel van Groen: partij wil ongemotiveerd tijdskrediet weer invoeren in strijd tegen burn-outs:

Ongemotiveerd tijdskrediet – waarmee je bijvoorbeeld een wereldreis kunt maken – moet voor Groen weer worden ingevoerd. Het is volgens covoorzitter Jeremie Vaneeckhout een manier om stress en burn-out tegen te gaan.

» Wij analyseerden het programma van het Vlaams Belang: veel beloftes, maar wie betaalt de rekening? :

Vlaams Belang belooft in zijn programma heel veel. Alleen laat het na om ook te zeggen wie dat allemaal zal betalen. De partij zelf rekent op minder immigratie en meer Vlaanderen, maar realistisch is dat niet.

» Na meer dan 20 jaar neemt Heidi De Pauw afscheid van Child Focus, maar wie is de sterke vrouw die ook goed ligt bij het koningshuis?:

Heidi De Pauw was twaalf jaar het hoofd – en vooral ook het gezicht – van Child Focus. Ze maakte er een organisatie van die niet alleen verdwenen kinderen zoekt, maar ook ten strijde trekt tegen misbruikbeelden op internet, loverboys en cyberpesten met naaktbeelden. Nu zoekt ze een andere uitdaging.

» KAART. Hoe groot is het probleem van fietsdiefstallen in jouw gemeente? En waar gebeurt het het meest?:

Elke dag worden in ons land gemiddeld 80 fietsen gestolen, of zo’n 30.000 per jaar. Een hoog aantal, maar er zijn grote verschillen tussen de gemeenten. Is zo Antwerpen alleen al goed voor 10 procent van al die diefstallen. Hoe zit het in jouw gemeente?

» “Duurzaamste kinderwinkel van het land” op de vingers getikt voor greenwashing: “Ze viseren de verkeerde spelers”:

Wasbare luiers, zero waste, zonder schadelijke stoffen en liefst ook nog een steentje voor het milieu bijdragen: de bekende kinderwinkel Blabloom is streng voor de producten in zijn assortiment. En toch wordt de zaak op de vingers getikt voor ‘greenwashing’. “Controleer de grote vervuilende bedrijven in plaats van de kleine zelfstandigen te viseren”, zegt zaakvoerder Kim Smeets.

» Vermijd deze stof en laat je edele delen niet zwiepen en zwieren: zo kies je de beste loopoutfit:

Om zich goed te kunnen aankleden, moeten lopers minstens tot drie kunnen tellen. Want drie kledinglaagjes zijn onmisbaar in je outfit. Maar welke zijn dat nu juist, waar moet je op letten als je ze koopt en wat moet dat kosten?

» Inwoners Tenerife willen af van massatoerisme, en nemen ook West-Vlaams project in het vizier:

Op de Canarische Eilanden groeit steeds meer protest tegen het toerisme dat de vastgoedmarkt onbetaalbaar maakt voor de eilanders en een te hoge druk legt op de natuur en het leven van de Canariërs. Vele tienduizenden kwamen al op straat, een tiental demonstranten is zelfs in hongerstaking. En een West-Vlaams megaproject gooit mee olie op het vuur.

» RECENSIE. ‘In augustus zien we elkaar’ van Gabriel García Márquez: adios, maestro ****:

Zelf vond Gabriel García Márquez zijn allerlaatste schrijfsel niet goed genoeg voor publicatie, maar wij zijn wát blij dat zijn zonen ‘In augustus zien we elkaar’ postuum uitbrachten.

» Openhartige documentaire geeft inkijk in het leven van zangers S10 en de mentale problemen waar ze mee kampt:

De Nederlandse zangeres S10, bij ons vooral bekend van haar deelname aan het Songfestival in 2022 met het nummer De diepte, kampt al jaren met mentale problemen. Over haar leven, en dan vooral die mentale problemen, werd nu een documentaire gedraaid.

» Nadat haar tegenspeler ermee stopte, hoefde het voor haar ook niet meer: ‘Vera’ kapt er na veertien seizoenen mee:

Veel kijkers zullen het niet graag horen, maar inspecteur Vera kapt ermee. Het veertiende seizoen zal het laatste worden.

» Begrafenis in ‘The Simpsons’: scenaristen laten ‘Larry the barfly’ sterven in reeks:

Larry the barfly, al 35 jaar een regelmatig gezicht in de Amerikaanse animatiereeks The Simpsons, is overleden. De scenaristen besloten het personage op te offeren.

» Van uitgeperste citroenen tot nieuwe talisman: vijf ballen die Club Brugge-coach Nicky Hayen de komende weken tegelijk moet hooghouden :

Zes krakers in drie weken, een Europese droom én onverwachte titelhoop bij Club Brugge. Nicky Hayen, nu reeds half onsterfelijk bij het legioen, is bezig aan een mirakel. Wij schoten vijf thema’s naar de coach, ballen die Hayen de komende tijd allemaal tegelijk moet hooghouden. “Waarom niet het beste van twee werelden combineren?”

» “Zijn reactie tegen Genk verraste mij niet”: een blik in het hoofd van emotionele Anderlecht-coach Brian Riemer:

Een explosie van vreugde tegen Union en een woede-uitbarsting op Genk. Brian Riemer blijkt een man van extreme emoties. Voor het cruciale tweeluik tegen Cercle Brugge kijkt vriend en ex-collega Frank Boeckx in het hoofd van de Anderlecht-coach. “Hij eet graag een stuk vlees en drinkt graag een goed glas wijn, maar voor de rest gaat al zijn tijd naar het voetbal.”

» Als Luik te zwaar is voor Van der Poel, is het WK in Zürich dat dan ook voor hem en Van Aert? “Wout heeft ons al serieuze verrassingen bezorgd”:

“Ik moet toegeven dat ik zelfs met de beste benen Pogacar niet had kunnen volgen op La Redoute”, zo vertelde Mathieu van der Poel na Luik-Bastenaken-Luik. Kunnen we dan nu al zeggen dat het WK in Zürich - op een vergelijkbaar zwaar parcours - te hoog gegrepen is voor klassieke types als Van der Poel en Van Aert als Pogacar z’n zinnen erop heeft gezet? Bondscoach Sven Vanthourenhout en koersprofessor Marc Sergeant geven hun mening.

» Thibaut ‘Must See TV’ Vervoort klaar voor comeback in Antwerpen en bij Team Riffa: “We willen schitteren in dit nieuwe project”:

De professionele 3X3 World Tour in Japan en in Utsunomiya gaat komend weekend opnieuw van start. Met Team Riffa, een ploeg die bestaat uit zes Antwerpenaars en steun geniet vanuit Bahrein. Daarin ook Thibaut ‘Must See TV’ Vervoort die terug is van eventjes weggeweest.

» Wie houdt Thieulain van derde titel op rij? Kerksken ligt op de loer: “Voor de titel verwacht ik dezelfde tenoren als vorig seizoen”:

Wie houdt Thieulain van een derde titel op rij? Komend weekend begint het nieuwe kaatsseizoen, maar nu al lijkt er niemand de Henegouwers ook maar een strobreed in de weg te kunnen leggen. Of kan Kerksken toch opnieuw voor de verrassing zorgen?

» ALLEMAAL ANTWERPEN. “Na mijn coming-out ben ik helemaal veranderd”:

Elke weekdag plukken onze reporter en fotograaf een toevallige voorbijganger van straat voor een fijn gesprek. Want iedereen heeft een verhaal. En zeker in Antwerpen. Vandaag: Willem Brebels (57).

» Ekerse Theaterzaal stelt programma nieuw seizoen voor: “De artiesten worden hartelijk ontvangen en komen daarom graag terug”:

De tickets voor het nieuwe programma van de Ekerse Theaterzaal kunnen vanaf 15 mei gekocht worden. Abonnees krijgen voorrang en kunnen hun plekje vanaf 1 mei reserveren. Wouter Deprez opent het seizoen op maandag 23 september.

» Paul Maes (77) is al 55 jaar zaakvoerder van elektronicawinkel op Leopoldplein: “Ik moet kunnen toveren”:

In de etalage van Advanced Electronics op het Leopoldplein in Lier liggen AA-batterijen, spots, computermuizen en veters als juwelen uitgestald. Het lijkt wel alsof de zaak resistent is tegen elke Vanden Borre of bol.com die de laatste halve eeuw de kop opstak, want 55 jaar al staat Paul Maes (77) aan het roer van zijn elektronicazaak, waar de tijd wel en niet is blijven stilstaan. “Ik ben de enige in de Benelux met zo’n winkel”, zegt hij trots.

 
 
 
 
 Krantenkoppen - Nieuws 
Top Sites  Hier Uw Site
Handy Man Handy Man:
RingTones!, GSM Logo's!, Zoekertjes - Veilingen, Hotels, Genealogie, MP3 zoeken, Vertalen, Woordenboek, Jobs, Witte en Bedrijfs Gids, Andere Zoekmachines, Feestdagen
ShoppingMall Shopping Mall:
Boeken , Diensten , Filmen , Gadgets , Spelletjes , Geschenken , Computers , Kleding , Muziek , Software , Warenhuizen
Home | Site Aanmelden | Shopping | Zoeken | Index | Handy Man | Zoekertjes | Top 100 | Feedback | Disclaimer | Privacy | Adverteren  
© 1998-2020 Search Belgium