Home
Home
Zoekertjes
Zoekertjes
Directory
Index
Handy
Handy
Hotel booking
Hotels
Nieuws
Nieuws
Shopping
SB Shops
Weer
Weer
Beltonen
TV
Kies uw krant:
  Favorits BookMark! Make Search Belgium Your Home Page
NL |  FR |  EN
Het Nieuwsblad : NB
» “Samenwerken blijkt helaas niet mogelijk”: Kempen Fietst en BK Gravel op zelfde dag:

Zeg in Turnhout niet Dag van de Arbeid, maar Dag van de Fiets. Op 1 mei vinden er twee grote fietmanifestaties plaats. De twaalfde editie van Kempen Fietst heeft de campus van Thomas More Hogeschool als uitvalsbasis, het BK Gravel start en eindigt een kilometer verder, op de Nieuwe Kaai.

» LIVE KOERS. Teams maken selecties Waalse Pijl bekend, Joe Blackmore tekent profcontract bij Israel-Premier Tech:

Met de Brabantse Pijl hebben we de eerste van vier Waalse voorjaarsklassiekers achter de rug. Onze wielerredactie zit mee in het spoor van het peloton en volgt alles op de voet. Mis hier niets van alle actie.

» Historisch beursgebouw in centrum Kopenhagen in lichterlaaie: “Dit is onze Notre Dame”:

De Børsen, het historische beursgebouw in het centrum van de Deense hoofdstad Kopenhagen, staat in lichterlaaie. De brandweer doet er nog alles aan om de vlammen te doven, maar de iconische torenspits is al ingestort. Enkele gebouwen in de buurt werden uit voorzorg ontruimd.

» Brit wilde de muizen in zijn tuin beschermen tegen katten, maar dat liep wat uit de hand:

Een 50-jarige Brit wilde zes jaar geleden de muizen in zijn tuin beschermen tegen de katten uit de buurt. Hij creëerde een mini ‘Gouw’, een kleine versie van het Hobbit dorp, en vond zo een manier om met zijn depressie om te gaan. Alsmaar meer muizen vonden de weg naar het muizenverblijf, dat intussen uitgegroeid is tot een echt dorp. Het levert prachtige beelden op.

» Hoe Axel Witsel zichzelf dankzij Atlético-trainer Diego Simeone als verdediger heruitvond:

Als middenvelder was zijn rol uitgespeeld. Maar als verdediger heeft Axel Witsel zichzelf heruitgevonden. Straks kan de 35-jarige Luikenaar zijn grootste succes ooit in de Champions League boeken. Een halve finale met Atlético Madrid. Ten koste van zijn ex-club Borussia Dortmund. Stel je voor.

» STVV-icoon maakt rentree als hoofdcoach in derde provinciale: “Ik miste het gevoel van op het trainingsveld te staan”:

Groot nieuws bij Habo SK, want de derdeprovincialer uit Borgloon strikte STVV-icoon Peter Voets (55) als coach voor volgend seizoen. “Ik miste het gevoel om op het trainingsveld te staan.”

» Pianist van Flip Kowlier en Gabriel Rios stapt uit de schaduw: “Ik heb diep in mijn eigen ziel gekeken”:

Hoewel zijn naam je misschien niet veel zegt, heb je Peter Lesage (50) ongetwijfeld al bezig gezien, of toch zeker gehoord. De pianist staat al jaren op het podium met onder meer Flip Kowlier, Gabriel Rios en Ertebrekers, en heeft nu een eerste plaat uit onder zijn eigen naam: kortweg Lesage. “Ik heb nog nooit muziek gemaakt die zo dicht staat bij wie ik ben.”

» Kiezen is verliezen: welke nooddefensie stelt Nicky Hayen straks op in de Griekse heksenketel?:

Meer dan ooit is kiezen verliezen: het maakt niet uit wie Nicky Hayen tegen PAOK centraal achterin zet, inboeten aan kwaliteit doet Club hoe dan ook. Wie flankeert Ordonez in Griekenland: Boyata, Balanta of Odoi?

» OVERZICHT. Buitenspeeldag valt letterlijk in het water: hier werd het evenement al geannuleerd of uitgesteld door slecht weer:

Op woensdag 17 april staat in de namiddag een nieuwe editie van de Buitenspeeldag gepland. Kinderen zouden dan naar buiten moeten gaan om zich uit te leven en te spelen, maar in verschillende gemeentes is het evenement al geannuleerd, uitgesteld of gewijzigd. Het slechte weer is de spelbreker van dienst.

» Iep Deszign maakt tegeltjeswijsheden van leer op Erfgoeddag:

Naar aanleiding van de Erfgoeddag op zondag 21 april stelt Iep Deszign het atelier op de Vrijheid in Hoogstraten open.

» Verkeershinder door herstellingen aan klinkerstroken op verschillende plaatsen in Nijlen:

Op enkele plaatsen worden de komende periode oude klinkers die er slecht bijliggen, vervangen. Als eerste komt kruispunt Stationssteenweg – Landstraat aan bod, daarna volgt er nog een kruispunt en vervolgens twee fietsdoorsteken en werken aan parkeervakken en groenzones.

» Buitenspeeldag georganiseerd door de kindergemeenteraad gaat gewoon door :

De Buitenspeeldag die gepland is op woensdagnamiddag 17 april gaat ondanks de weersvoorspellingen gewoon door. De leden van de Brasschaatse kindergemeenteraad staken die workshops in elkaar die  llemaal plaatsvinden om en rond de Remise in het gemeentepark. De workshops hebben als thema’s fietsveiligheid, groen en zorg. Zo is er een parcours dat met de fiets wordt afgelegd en waar de focus ligt op de veiligheid. In het kader van het thema groen wordt een bijenhotel gemaakt dat later een stek zal krijgen aan het skatepark dat nu in opbouw is. Bij derde workshop ondervragen de kinderen mensen in verband met het thema zorg.

» Fietser lichtgewond bij aanrijding op kruispunt:

Op het kruispunt van de Beersebaan en de Antwerpsesteenweg in Vosselaar gebeurde dinsdagochtend een verkeersongeval.

» De Platten Tuub pakt uit met retrofietsbeurs:

Op zoek naar een wielertruitje uit de tijd van Eddy Merckx of Rik Van Looy? Zoek je een nieuwe kader of andere onderdelen om jouw eigen retrokoersfiets samen te stellen? Dan kan je op zondag 21 april best naar de derde retrofietsbeurs in Kalmthout gaan.

» Israël wil terugslaan na aanval van Iran, maar hoe? “Israël kan alles doen wat het wil, de vraag is wat het wil bereiken”:

Israël beloofde dat het zal terugslaan en de Iraanse aanval zal beantwoorden. Maar hoe groot zal dat antwoord zijn? En kan dit uitmonden in een regionale oorlog? “Alles is mogelijk, maar niemand wil het”, zegt Midden-Oostenexpert Koert Debeuf.

» Nieuw zwart gat ontdekt met Gaia-satelliet van ESA: 33 keer massa van de zon:

Gaia BH3. Dat is de naam van het nieuwe zwarte gat dat werd ontdekt met de Gaia-satelliet van de Europese Ruimtevaartorganisatie (ESA). De Koninklijke Sterrenwacht van België en de ULB maakten de heuglijke ontdekking dinsdag bekend in een gezamenlijk persbericht.

» Gemeente verplaatst Buitenspeeldag door slechte weer:

Het schepencollege besloot om de Buitenspeeldag van woensdag 17 april te annuleren en te verplaatsen naar 15 mei.

» Bockie De Repper krijgt liefdestips van Roger in ‘Bompa Bockie’: “Je moet je leven zuinig indelen”:

In ‘Bompa Bockie’ woont Youtuber en presentator Bockie De Repper een maand lang in een woon-zorgcentrum om te onderzoeken hoe het is om oud te zijn. Tijdens een potje schaak met bewoner Roger vraagt hij hem tips over de liefde. “Ik heb schrik van de liefde omdat je ooit afscheid moet nemen van iemand”, klinkt het openhartig.

» Beelden tonen hoe torenspits van historisch gebouw in Kopenhagen instort:

In de Deense hoofdstad Kopenhagen woedt momenteel een zware brand in het historisch beursgebouw. Kenmerkend aan het gebouw is de spitse toren die erop staat, maar door de brand heeft de toren het begeven.

» Kom ze maar tegen: Amerikaans team vol NBA-sterren voor de Olympische Spelen ziet er schrikwekkend sterk uit:

De Verenigde Staten zullen op het olympisch baskettoernooi bij de mannen uitpakken met een echt sterrenensemble. Volgens Amerikaanse media liggen al elf van de twaalf plaatsen vast en gaat het daarbij om ronkende namen als LeBron James (Los Angeles Lakers), Stephen Curry (Golden State Warriors), Kevin Durant (Phoenix Suns) en Joel Embiid (Philadelphia 76ers).

» Jobdagen in Zevenbergen op 4 en 5 mei: “Vind de job van je leven”:

Ook dit jaar staan de deuren van Zevenbergen weer helemaal open en zijn ze op zoek naar nieuwe collega’s in de zorg. Daarom vindt er op zaterdag 4 mei, in de campus in Duffel en op zondag 5 mei, in de campus in Ranst een jobdag plaats.

» Eén gewonde bij ongeval op A12:

Op de A12 in Wolvertem is dinsdagmorgen rond 8.30 uur een ongeval gebeurd tussen een vrachtwagen en twee personenwagens. In één van de voertuigen viel volgens de brandweer een gekwetste die werd afgevoerd naar het ziekenhuis. “De twee personenwagens werden getakeld”, klinkt het bij de Federale Politie. “Zo’n anderhalf uur lang waren de midden- en rechterrijstrook versperd richting Brussel. Nadien werd de rijbaan terug volledig vrijgegeven.” 

» Voorde-Appelterre zoekt nieuwe doublurekeeper, want Sen Fonteyn vertrekt:

Zondag stond Sen Fonteyn tussen de palen bij Voorde-Appelterre. De jonge Voordenaar kreeg de voorkeur op Maxim Figys, die om beroepsredenen de hele week niet trainde. Fonteyn gaf de club wel aan dat de combinatie van voetbal met zijn studie moeilijk ligt, waardoor hij een nieuwe club in provinciale zoekt. Voorde-Appelterre zoekt dan ook een nieuwe doublure die Figys het vuur aan de schenen kan leggen. Andel Sarr kreeg een contractvoorstel, maar hapte nog niet toe. (rwd)

» Gemeente verspreidt geen nieuwe brochure ‘Nederlands leren en oefenen’ via immokantoren en notarissen: “We hebben al onze eigen folders die doeltreffend zijn”:

Londerzeel gaat de nieuwe brochure ‘Nederlands leren en oefenen’ van de provincie Vlaams-Brabant bij notarissen en immokantoren niet verspreiden. “Een bijkomende brochure zou verwarrend kunnen zijn bovenop de al bestaande folders die hun doel bereiken”, klinkt het bij de meerderheid, die het voorstel van oppositieraadslid Gerda Verhulst (N-VA) wegstemde.

» Daring Maria-Aalter tuimelt naar vierde provinciale: “Groep was verdeeld in kliekjes die moeilijk met elkaar konden optrekken”:

Daring Maria-Aalter verloor zondag met 4-0 bij Eendracht Hansbeke en degradeert naar vierde provinciale. De groenhemden behaalden slechts 14 op 84 en willen volgend seizoen aan een fel vernieuwde ploeg bouwen. Waarnemend voorzitter en gerechtigd correspondent Gino Vermeire geeft tekst en uitleg.

 
 
 
 
 Krantenkoppen - Nieuws 
Top Sites  Hier Uw Site
Handy Man Handy Man:
RingTones!, GSM Logo's!, Zoekertjes - Veilingen, Hotels, Genealogie, MP3 zoeken, Vertalen, Woordenboek, Jobs, Witte en Bedrijfs Gids, Andere Zoekmachines, Feestdagen
ShoppingMall Shopping Mall:
Boeken , Diensten , Filmen , Gadgets , Spelletjes , Geschenken , Computers , Kleding , Muziek , Software , Warenhuizen
Home | Site Aanmelden | Shopping | Zoeken | Index | Handy Man | Zoekertjes | Top 100 | Feedback | Disclaimer | Privacy | Adverteren  
© 1998-2020 Search Belgium