Home
Home
Zoekertjes
Zoekertjes
Directory
Index
Handy
Handy
Hotel booking
Hotels
Nieuws
Nieuws
Shopping
SB Shops
Weer
Weer
Beltonen
TV
Kies uw krant:
  Favorits BookMark! Make Search Belgium Your Home Page
NL |  FR |  EN
Het Nieuwsblad : NB
» Spanje neemt tienersensaties mee, recorddeelname voor Cristiano Ronaldo: bekijk hier alle selecties voor het EK voetbal in Duitsland:

Het EK voetbalt in Duitsland start op 14 juni, maar aangezien de deadline voor de selecties al op 7 juni is, sijpelen ze stilaan binnen. De bondscoaches mogen 26 namen meenemen naar Duitsland, al houden sommigen nog enkele reserves achter de hand. Domenico Tedesco maakt zijn keuze op 28 mei bekend. Bekijk hier alle (voorlopige) selecties die al bekend zijn.

» Binnenkijken. De bomen bracht de baron zelf mee van zijn verre reizen: kasteel met 16 slaapkamers te koop ‘voor een prikje’:

Een tuin van 8,5 hectare met een gigantische vijver, exotische bomen en liefst zestien slaapkamers. Het kasteel Runenborg, dat te koop staat in Destelbergen, spreekt tot de verbeelding. De prijs ook, al ligt die volgens de makelaar opvallend laag.

» Novak Djokovic stoot in drie sets door naar tweede ronde op Roland Garros:

Novak Djokovic heeft zijn eerste horde genomen op Roland Garros, het tweede grandslamtoernooi van het seizoen. De Servische nummer 1 van de wereld versloeg in de eerste ronde op het gravel in Parijs de Franse wildcard Pierre-Hugues Herbert (ATP 142) in drie sets: 6-4, 7-6 (7/3) en 6-4. De partij duurde 2 uur en 33 minuten.

» LIVE. Nikki Haley schrijft “maak ze af” op Israëlische bom:

De oorlog tussen Israël en Hamas in de Gazastrook blijft duren, terwijl de spanningen ook hoog oplopen in de rest van het Midden-Oosten. Volg alle ontwikkelingen hier live!

» Macron en Scholz verdedigen Oekraïense aanvallen in Rusland, Poetin dreigt met “zware gevolgen”:

De Franse president Emmanuel Macron oordeelt dat Oekraïne in staat moet zijn om de militaire bases uit te schakelen vanwaaruit Rusland raketten op Oekraïens grondgebied afvuurt. Dat heeft hij dinsdag gezegd tijdens een persconferentie aan de zijde van de Duitse bondskanselier Olaf Scholz, in het kasteel van Meseberg bij Berlijn.

» Audit Vlaanderen stelt rol van schepen in vraag over gemeentelijke subsidie voor aanleg nieuwe kunstgrasvelden: “Ik heb helemaal niets onwettig gedaan”:

Volgens Audit Vlaanderen heeft schepen van Financiën Geert Van de Voorde (N-VA) inbreuken gepleegd op de deontologische code bij het toekennen van de subsidie en renteloze lening van de gemeente voor twee kunstgrasvelden aan de voetbalclub VV Groot Kapelle. Van de Voorde is ook bestuurder van de club. “Maar ik sta recht in mijn schoenen en heb aan de finale besluitvorming niet deelgenomen”, zegt de schepen.

» Stad zoekt koper om nieuwe verkaveling te realiseren: “Woonproject op maat van een dorp”:

Het stadsbestuur van Sint-Niklaas gaat op zoek naar een ontwikkelaar om op de gronden tussen dienstencentrum De Schutterij en sportcentrum Ter Beke een nieuw woonproject te realiseren. Er mogen maximaal 48 nieuwe woningen komen.

» Digitalisering in Vlaamse scholen maakt een sprong, helft heeft beleid rond cyberpesten en sexting:

De voorbije vijf jaar heeft de digitalisering in het Vlaamse onderwijs stappen voorwaarts gezet dankzij de Digisprong. Zo beschikken de helft van alle leerlingen in het lager onderwijs en alle leerlingen in het secundair over een computer. Dat blijkt dinsdag uit de vierde editie van de nieuwe ICT-monitor.

» Toekomst toneelvereniging verzekerd: stad koopt gebouw De Vlasbloem:

Als alles goed gaat wordt de theaterzaal De Vlasbloem aan de Gyselstraat in Nieuwkerken-Waas weldra eigendom van de stad. Cultuurschepen Baeyens bereikte een akkoord met de eigenaars om het gebouw te verkopen, de toneelvereniging krijgt het in erfpacht.

» “Totaal respectloos” en “belachelijk”: David Goffin haalt uit naar fans die zelfs kauwgom naar hem gooien op Roland Garros:

David Goffin plaatste zich dinsdag voor de tweede ronde (1/32e finales) op Roland Garros, het tweede grandslamtoernooi van het jaar. Na de wedstrijd deed de Luikenaar zijn beklag over de houding van de Franse fans in de tribunes, die zich volgens hem onrespectvol gedroegen. Hij kreeg de hele wedstrijd lang beledigingen en zelfs kauwgom naar het hoofd geslingerd.

» Grijze dag met buien en kans op onweer:

Het is deze ochtend vaak zwaarbewolkt met buien, vooral dan over de zuidoostelijke landshelft. Een lokaal onweer is daarbij mogelijk, zegt het KMI.

» Melinda Gates gaat miljard dollar schenken voor vrouwenrechten:

Melinda French Gates, de ex-vrouw van Microsoft-oprichter Bill Gates, heeft dinsdag aangekondigd dat ze een miljard dollar wil doneren aan mensen en organisaties die werken rond vrouwenrechten.

» Naar buitenlands festival op dag van verkiezingen? Geen probleem, geef net als 2.500 andere Gentenaars een volmacht:

Al meer dan 2.500 Gentenaars hebben een volmacht gegeven voor de verkiezingen van 9 juni. Iemand anders trekt voor hen naar de stembus, maar daar komt meer bij kijken dan je zou denken.

» SOS Haar. Zo maak je de perfecte hoge staart:

Verfrissend, sluik of met een beetje slag erin en altijd stijlvol: de hoge paardenstaart, waar onder meer Laura Tesoro vaak voor kiest, is een echte zomerhit. Zo maak je hem in een handomdraai volgens BV-kapper Jochen Vanhoudt.

» “We pleiten voor een volledig reclameverbod”: experts richten hun pijlen nu ook op Nationale Loterij:

De Hoge Gezondheidsraad wil een “totaalverbod” op gokreclame, ook op de “schandalig rijk”-makende producten van de Nationale Loterij. Bij een recente verstrenging van reclame op gokken ontsprong de Nationale Loterij nochtans grotendeels de dans. Ook de minimumleeftijd moet de hoogte in.

» Jonas (30) benoemd tot nieuwe politiecommissaris: “Er wacht mij boeiende en uitdagende taak”:

Hij draait al enkele maanden mee in politiezone Deinze-Zulte-Lievegem, en nu wordt Jonas Eeckhout (30) ook politiecommissaris van de zone. “Er wacht mij boeiende en uitdagende taak.”

» Ticketverkoop gestart voor galawedstrijd tussen Buffalo’s en KFC Merelbeke: “Wees er snel bij”:

KFC Merelbeke verwelkomt op zaterdag 29 juni de buren van KAA Gent voor een galawedstrijd. Voor de supporters en voetballers is het een unieke kans om de grote buren aan het werk te zien.

» Groene long in centrum krijgt ‘skateprikkels’ (maar blijft vooral een rustig doorgangspark):

Een jaar en drie maand geleden kreeg de groene long - het doorgangspark achter de Sint-Niklaaskerk tot het einde van de Dekenijstraat - de eerste lucht ingeblazen. Het ontwerp liep wat vertraging op, maar nu komt er weer schot in de zaak. Plaats voor een skatepark is er niet, maar er komen wel betonnen paadjes die weer een nieuw woord (of twee) opleveren in het gemeentelijk woordenboek: ‘skateprikkels’ of ‘wieltjesprikkels.’

» “1,2 miljoen Legoblokjes van 15.000 verschillende soorten”: nieuwe speelgoedwinkel Nerdgeek opent zijn deuren:

Kay De Greef (31) en Matthias Caryn (34) openen op 1 juni in de Erembodegemse Keppestraat speelgoedwinkel Nerdgeek. Fans van Lego kunnen in de winkel zowel exclusieve als klassieke sets kopen. Ook wie graag met Pokémonkaarten speelt, zal in de winkel vinden wat hij zoekt. “Ons aanbod is een mix van goedkopere items en duurdere items, voor jong en oud, zodat niemand met lege handen naar huis moet”, zegt zaakvoerder Kay.

» Bloemen kopen met live muziek op de achtergrond: elke zondag gratis concert in kiosk op de Kouter:

Bloemen kopen op zondag kan tot en met september met live muziek op de achtergrond. Tijdens de bloemenmarkt op de Kouter treden lokale muziekverenigingen er gratis op in de historische kiosk.

» Nikki Haley schrijft “maak ze af” op Israëlische granaat:

De voormalige Amerikaanse presidentskandidate Nikki Haley is gefotografeerd terwijl ze “Finish Them” (maak ze af) schreef op een granaat van de Israëlische luchtmacht. De Republikeinse politica is op bezoek in Israël.

» Voor het eerst vogelgriep vastgesteld bij alpaca’s:

Op een boerderij in het noordwesten van de Verenigde Staten is voor het eerst vogelgriep vastgesteld bij alpaca’s. Dat heeft het Amerikaanse ministerie van Landbouw bekendgemaakt.

» Zo ga je op pad langs de leukste woningen met de Zimmo-App:

Ben je op zoek naar een nieuwe woning? Of wil je gewoon de leukste panden langs de kust ontdekken? De Zimmo App is jouw beste vriend! De app heeft een slimme routeplanner die moeiteloos een route uitstippelt langst de leukste panden. En het is niet enkel leuk voor huizenzoekers!

» Aantal executies in 2023 op hoogste niveau sinds 2015:

Vorig jaar vonden wereldwijd 1.153 gerechtelijke executies plaats. Dat staat in een rapport van Amnesty International over het wereldwijd gebruik van de doodstraf. Het is van 2015 geleden dat het aantal nog zo hoog was.

» Overgangspremier aangesteld in Haïti:

In Haïti wordt Garry Conille interim-premier. Hij moet het land door een zware crisis helpen.

 
 
 
 
 Krantenkoppen - Nieuws 
Top Sites  Hier Uw Site
Handy Man Handy Man:
RingTones!, GSM Logo's!, Zoekertjes - Veilingen, Hotels, Genealogie, MP3 zoeken, Vertalen, Woordenboek, Jobs, Witte en Bedrijfs Gids, Andere Zoekmachines, Feestdagen
ShoppingMall Shopping Mall:
Boeken , Diensten , Filmen , Gadgets , Spelletjes , Geschenken , Computers , Kleding , Muziek , Software , Warenhuizen
Home | Site Aanmelden | Shopping | Zoeken | Index | Handy Man | Zoekertjes | Top 100 | Feedback | Disclaimer | Privacy | Adverteren  
© 1998-2020 Search Belgium