Home
Home
Zoekertjes
Zoekertjes
Directory
Index
Handy
Handy
Hotel booking
Hotels
Nieuws
Nieuws
Shopping
SB Shops
Weer
Weer
Beltonen
TV
Kies uw krant:
  Favorits BookMark! Make Search Belgium Your Home Page
NL |  FR |  EN
Het Nieuwsblad : NB
» Centrum van Bonheiden uren afgesloten door zware brand: slagerij compleet vernield :

In het centrum van Bonheiden woedde zondagavond een zware uitslaande brand in een slagerij. Brandweerzone Rivierenland rukte vanaf 20 uur uit met alle mogelijke middelen, maar het duurde urenlang voor het vuur onder controle raakte. De slagerij en het achterliggende atelier werden compleet vernield. Volgens de burgemeester vielen er geen zwaargewonden.

» Israël wil niet weten van een staakt-het-vuren voor Hamas helemaal is weggevaagd:

De vredesonderhandelingen in de Egyptische hoofdstad Caïro lijken op een sisser te eindigen. Israël wil van geen staakt-het-vuren weten “tot alle doelen zijn bereikt”, zegt Benjamin Netanyahu. Hamas maakte eerder duidelijk wel een akkoord te zullen aanvaarden. Maar dan enkel op voorwaarde dat Israël de gevechten stopt. En dus gaat de oorlog gewoon voort. Zonder “ophitsmachine” Al Jazeera, dat door de regering uit de ether is gehaald.

» Verrassing in Miami: Lando Norris profiteert van safetycar en pakt eerste F1-zege uit zijn carrière, Verstappen moet tevreden zijn met tweede plek:

Lando Norris, een Engelsman met een Vlaamse moeder, heeft zijn eerste overwinning in de F1 geboekt. In Miami kon hij gebruik maken van een safetycar om voor Max Verstappen te blijven. Charles Leclerc mocht mee op het podium.

» Cappellen FC beëindigt reeks nederlagen in de wedstrijd tegen R. Excelsior Virton:

De wedstrijd tussen Cappellen FC en het uit spelende R. Excelsior Virton eindigde op 3-3. Hiermee heeft Cappellen FC, ook al was het geen overwinning, de reeks van vijf nederlagen weten te beëindigen.

» PROVINCIALE EINDRONDES. Ontdek hier alle uitslagen in de provinciale eindrondes:

Maandagavond vond de loting plaats voor de eindrondes en barrages in het provinciale voetbal. Ontdek hier tegen wie jouw favoriete ploeg het opneemt.

» Thor Verleysen tweede in Hoeleden :

Thor Verleysen (Avia-Rudyco CT) moest in Hoeleden enkel Nio Vandevorst laten voorgaan. De Nederlander Luca Van Der Veken eindigde derde voor Kobe Van Der Vurst en Fabian Sprimont. 

» Jonas Volkaert snelste van drie in Otegem:

Jonas Volkaert (VDM-Trawobo CT) klopte in Otegem zijn vluchtgezellen Kenn Simon en Matthew Van Schoor. Op een halve minuut eindigde de Fransman Vasseur vierde voor Tomas De Neve en Thibau Verhofstadt. 

» Naud De Clercq wint in Wijer-Nieuwerkerken:

 Brakelnaar Naud De Clercq (Starbikes-Vistabuild) won de wedstrijd in Wijer-Nieuwerkerken voor Nicolas Bostin, Bas Koppers, Lowie Vanden Broeck en Xander Jacobs.

» Matijs Van Strijthem wint Vlaams-Brabantse Pijl in Korbeek-Lo:

Matijs Van Strijthem (Van Moer Logistics CT) schreef in Korbeek-Lo de Vlaams-Brabantse Pijl, tweede wedstrijd van de Beker van België, op zijn naam. Louis Weyts, een ploegmakker van Van Strijthem eindigde tweede voor Jarne Van Dyck, Thor Michielsen en Leander Vandersteene. (fdg)

» Vrouwen van Olympia Wijgmaal en KVK Tienen B spelen volgende ronde:

In hun opgave om te stijgen naar interprovinciale reeksen deden Olympia Wijgmaal en KVK Tienen B het goed. De meiden van Wijgmaal wonnen met 0-2 op Bocholter door doelpunten van Borgions en Cuypers. KVK Tienen B maakte het spannender op bezoek bij KSC Mechelen. Na verlengingen stond het 1-1. Tiense doelvrouw Tiesters was doorslaggevend in de strafschoppenreeks waarin het 1-4 werd voor de Hagelanders. Ze stopte er twee en trapte er eentje zelf binnen. Ze trekken deze donderdagnamiddag naar KFC Evergem. Wijgmaal moet naar Hoogstraten VV. Indien ze beiden winnen, spelen ze zondag op Tienen tegen elkaar.

» Royal White Star speelt terug in eredivisie:

De meiden van Royal White Star uit Evere en de Mechelse spelen terug in eredivisie volgend seizoen. Via de eindronde ontdeden ze zich respectievelijk van Indiana en Beerschot. Eerder eindigden White Star en de Mechelse in de reguliere competitie als eerste en tweede. 

» Joodse stem tegen ‘Free Palestine’ weerklinkt aan Belgiëlei in Antwerpen: “We gaan niet zwijgen. En we zullen winnen”:

Terwijl wat verderop op het Sint-Jansplein ‘Free Palestine’ weerklonk, was er een heel andere sfeer in een zaal aan de Belgiëlei, midden in de Joodse buurt, waar een paar honderd Joodse mensen en sympathisanten zondagavond verzamelden in een manifestatie vóór Israël en in solidariteit met de gijzelaars.

» Aangename én minder aangename verrassingen tijdens drukbezochte kunstschattingen door experts: “Dit is kitsch, dat zie ik direct!”:

Wie dacht dat hij of zij een verborgen schat had liggen op zolder of in de kelder, kon zondag afzakken naar het kasteel van Laarne, waar tal van kunstexperts echte en minder echte kunst onder de loep namen. Een Gentse kunstexpert nam geen blad voor de mond. “Negen keren op de tien moet ik mensen vertellen dat hun object niet echt is.”

» Geen revolutie bij 505-concerten, maar dat was niet nodig: “Voor de verbondenheid moet dit toch wonderen doen”:

Van een song over Sanda Dia tot een vlammend betoog voor een staakt-het-vuren in Gaza: op de 505-concerten in Antwerpen was er plaats voor veel thema’s. Tot een revolutie kwam het niet, wel klonk de vraag naar medeleven luid.

» MULTILIVE BUITENLANDS VOETBAL. Dries Mertens scoort twee keer in ruime zege, Dodi Lukebakio is trefzeker bij zegevierend Sevilla:

Het einde van het voetbalseizoen nadert met rasse schreden en in het buitenland moeten nog verschillende kampioenen gekroond worden. Onze voetbalredactie volgt de wedstrijden op de voet en legt de focus op de Belgen in het buitenland. Mis hier niets van alle actie.

» VIDEO. Romelu Lukaku rondt kaap van 20 doelpunten, maar komt met AS Roma niet verder dan gelijkspel tegen Juventus:

Romelu Lukaku heeft zijn rekening weer geopend voor AS Roma. De Rode Duivel stond voor de tweede keer na zijn blessure in de basis bij de Romeinen. In de wedstrijd tegen Juventus, die eindigde op 1-1, opende hij na een kwartier de score.

» 505-concerten zenden signaal uit: “De wereld verkilt, maar samen kunnen we een golf van engagement starten”:

Het werd een vrij zonnige zondag en de 505-concerten waren gratis, maar de meesten van de 20.000 toeschouwers stonden niet alleen daarom op het Antwerpse Sint-Jansplein. De roep om ‘meer menselijkheid’ had bij hen wel degelijk een gevoelige snaar geraakt. Initiatiefnemer Elisabeth van Lierop: “Ik hoop dat we samen een golf kunnen starten van engagement.”

» Aanvoerder Falko Geenens krijgt pakkend afscheid in laatste thuismatch Eendracht Aalst: “Tien topjaren, maar mentaal was het op”:

Aalst sloot het seizoen af met een 0 op 6, wat te wijten is aan de decompressie na de uitbundig gevierde titel. Maar de 1-3-nederlaag tegen Gullegem was slechts een voetnoot. Eendracht Aalst nam afscheid van aanvoerder Falko Geenens, terwijl ook andere vertrekkers in de bloemetjes werden gezet. Geenens werd ook verkozen tot beste speler van het seizoen.

» Argentijns wereldkampioenmaker van 1978 César Luis Menotti (85) overleden:

César Luis Menotti, de bonscoach die Argentinië op eigen bodem in 1978 naar de wereldtitel voetbal loodste, is overleden op 85-jarige leeftijd. De Argentijnse voetbalbond (AFA) bracht het nieuws zondag naar buiten op sociale media.

» EINDRONDE 4DE PROVINCIALE. Revanche voor Excelsior Balgerhoeke en geschiedenis bij PD Kruibeke:

In vierde provinciale werden de tien eindrondematchen gespeeld. Omdat er acht à negen ploegen uiteindelijk zullen stijgen, zijn de winnaars van dit weekend dicht bij promotie.

» Quincy Rombaut topkandidaat om trainer KM Torhout te worden:

Johny Nierynck behaalde 44 punten in 27 matchen met KM Torhout en nam zondag afscheid met een zege in Gent. De grootste kandidaat-opvolger woonde de match bij. Het gaat om Quincy Rombaut (40), dit seizoen trainer bij het Hollandse Hoek. Hij was eerder al in beeld bij KM. Rombaut trainde ook al Lochristi. Tien trainers stelden zich kandidaat. (kv)

» Vermiste surfers in Mexico doodgeschoten en in waterput gedumpt:

In Mexico zijn de lichamen teruggevonden van drie surfers - twee Australiërs en een Amerikaans - die sinds een week vermist waren. Ze hadden elk een kogel in het hoofd. Dat heeft het Mexicaanse parket zondag aangekondigd.

» Dimitri Meerts verzekert zich met HO Huizingen van het behoud na zege bij HO Bierbeek B: “Dit hadden we niet voor mogelijk gehouden”:

Het barrageduel om het behoud in tweede provinciale had eigenlijk weinig om het lijf. Winst of verlies, HO Bierbeek B zou sowieso zakken. Het kon alleen nog HO Huizingen mee de diepte insleuren. Bierbeek speelde uiteindelijk gewoon om te winnen, maar de bezoekers bleken iets te sterk. 1-3, Huizingen verlengt zijn verblijf in tweede.

» Andrey Rublev verovert eindzege op Masters-toernooi Madrid na winst tegen Auger-Aliassime:

Andrey Rublev (ATP 8) heeft het Masters 1.000-toernooi van Madrid (gravel/7.877.020 euro) op zijn naam geschreven. Het Russische zevende reekshoofd versloeg in de finale de Canadees Felix Auger-Aliassime (ATP 35) in drie sets: 4-6, 7-5 en 7-5. De partij duurde 2 uur en 49 minuten.

» IN BEELD. Van een ex-president tot een Youtube-sensatie en een maatje van Messi: tijdens GP van Miami is het ook naast circuit sterren spotten:

De Grote Prijs F1 in Miami staat ieder jaar garant voor bekende koppen spotten in de paddock. En dat was dit jaar niet anders. Donald Trump, Jake Paul, Sergio Busquets… Het was weer een sterrenparade naast het circuit.

 
 
 
 
 Krantenkoppen - Nieuws 
Top Sites  Hier Uw Site
Handy Man Handy Man:
RingTones!, GSM Logo's!, Zoekertjes - Veilingen, Hotels, Genealogie, MP3 zoeken, Vertalen, Woordenboek, Jobs, Witte en Bedrijfs Gids, Andere Zoekmachines, Feestdagen
ShoppingMall Shopping Mall:
Boeken , Diensten , Filmen , Gadgets , Spelletjes , Geschenken , Computers , Kleding , Muziek , Software , Warenhuizen
Home | Site Aanmelden | Shopping | Zoeken | Index | Handy Man | Zoekertjes | Top 100 | Feedback | Disclaimer | Privacy | Adverteren  
© 1998-2020 Search Belgium